پیشگیری بهتر از درمان

پیشگیری بهتر از درمان

شماره پروانه بهداشتی ساخت : 56/23436 کامبوچا: تقویت کننده بسیار قوی برای سیستم ایمنی بدن! در گوگل جستجو کنید: «خواص نوشیدنی کامبوچا» کامبوچا یک نوشیدنی فراسودمند با خواص متعدد است. منشا این نوشیدنی باستانی حدود 2000 سال پیش به شرق آسیا باز می‌گردد که به‌سرعت در ژاپن، هند، روسیه و سایر کشورها به‌عنوان نوشیدنی شفادهنده شناخته شد. طی سال‌های اخیر دانشمندان و پژوهشگران از سراسر جهان، در مقالات و گزارش‌های مختلف خود به بسیاری از خواص کامبوچا اشاره‌کرده‌اند. این محصول در اروپا و آمریکا بسیار مورداستفاده قرارگرفته و طرفداران بی‌شماری پیداکرده است. در فرانسه از این نوشیدنی به‌عنوان "اکسیر طول عمر" نام‌برده شده است. مواد مفیدی که در این نوشیدنی طی تخمیر تولید می‌شوند سرشار از آنزیم‌های مختلف، پلی فنول‌ها، پروبیوتیک‌ها، آنتی‌اکسیدان‌هایی نظیرویتامین‌های CوE، ویتامین‌های گروه B(B12، 6B، 9B، 3B، B2و B1) و انواع اسیدها (اسیدهای آمینه، اسید مالیک، اسید بوتریک، اسیدلاکتیک و...) است که خواص و فواید بسیاری دارند. * نکات مهم در مصرف نوشیدنی کامبوچا: - خنک میل کنید. - در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار نگیرد. - در روزهای اول مصرف، افرادی که معده حساس‌تری دارند بهتر است به‌تدریج میزان مصرف این نوشیدنی را افزایش دهند. - بهتر است افرادی که ناراحتی گوارش معده دارند، این نوشیدنی را با معده خالی میل نکنند. - برای زنان باردار و شیرده توصیه نمی‌شود. * نحوه مصرف: - در هر ساعتی از شبانه‌روز به میزانی که مایل باشید می‌توانید میل کنید، اما این نوشیدنی ترجیحاً وسط غذا یا کمی بعد از غذا میل شود. - ترش‌مزه شدن احتمالی و اندک بوی سرکه استشمام شده ناشی از وجود اسید استیک است که طی فرایند طبیعی تخمیر تولیدشده و نشان‌دهنده عدم استفاده از مواد نگهدارنده است. - رسوبات احتمالی تشکیل‌شده بر سطح یا انتهای نوشیدنی، نتیجه فعالیت میکروارگانیسم‌های زنده و پروبیوتیک‌ها طی فرایند طبیعی تخمیر است و جای نگرانی ندارد.

 

تلفن تماس:

  09123969301

 

خدمات بهداشت و سلامت

پاسخ دهید

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...